TOKİ MELİKGAZİ ANAOKULU
KAYAPAŞA MAH. SANTRAL HAVUZ SK. TOKİ MELİKGAZİ OKULU BLOK NO 50 NİKSAR / TOKAT

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimin önemini topluma yaymak ve geleceğin başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak.

MİSYON

Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, eğitim-öğretim ilkeleri çerçevesinde ilkokula hazırlamak, aileleri eğitim öğretim sürecine katmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, çevreyle barışık, kendine güvenen sosyal ve dışa dönük bireyler yetiştirmek.

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Ders başlama-ders bitiş saati:08:00-13:00 Çocuk Kulübü başlama-bitiş saati:13:00-17:10

Kalorifer-Doğalgaz